פילה פורל ברוטב ארטישוק, זיתים שחורים ועגבניות מיובשות
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות ביסטרו "לחם יין" ביהוד
מרכיבים
- 4 דגי פורל (250-300 גרם) פרוסים ל 4 פילטים.
- להכין על הפלנצ'ה עם רוטב עשבי תיבול משני הצדדים
- רוטב:
- 20 גרם חמאה
- 8-12 שיני שום פרוסות
- 4 פלפל צ'ילי פרוס
- 4 ראש ארטישוק מקופסא חתוך לרבעים
- 20 זיתים שחורים ללא גרעין
- 16-12 עגבניות מיובשות
- 100 מיל' יין לבן
- 200 מיל' ציר דגים
אופן ההכנה
לטגן את השום והפלפל, להוסיף את הארטישוק, זיתים ועגבניות, ואחרי כדקה את הנוזלים. להקפיץ ביחד כדקה עד לצמצום הרוטב, כשהרוטב מוכן מוסיפים את החמאה
להניח את הפילטים בצלחת הגשה ולשפוך מעליו את הרוטב