מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > פילה פורל ברוטב ארטישוק, זיתים שחורים ועגבניות מיובשות

פילה פורל ברוטב ארטישוק, זיתים שחורים ועגבניות מיובשות

פילה פורל ברוטב ארטישוק, זיתים שחורים ועגבניות מיובשות

תיאור המתכון

באדיבות ביסטרו "לחם יין" ביהוד

מרכיבים

אופן ההכנה

לטגן את השום והפלפל, להוסיף את הארטישוק, זיתים ועגבניות, ואחרי כדקה את הנוזלים. להקפיץ ביחד כדקה עד לצמצום הרוטב, כשהרוטב מוכן מוסיפים את החמאה
להניח את הפילטים בצלחת הגשה ולשפוך מעליו את הרוטב