עוף סאטה ברוטב חמאת בוטנים
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 60 דק
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות ביסטרו "לחם יין" ביהוד
מרכיבים
- 600 גרם חזה עוף מחולק ליחידות בנות 40 גרם כל אחת (4 חתיכות לכל מנה)
- רוטב כמות: מנה אחת
- 50 מיל' שמן סויה
- 30 גרם רוטב צ'ילי חריף
- 60 גרם חמאת בוטנים
- 50 גרם סוכר דקלים
- 120 מ"ל חלב קוקוס
אופן ההכנה
לחמם בסיר את השמן, צ'ילי חמאת בוטנים וסוכר, עד שימס הכל לרוטב אחיד, ולאחר מספר דקות את חלב הקוקוס. להמשיך לבשל כרבע שעה על אש קטנה
לשפד על את העוף על שיפודים, להניח על הגריל ולמרוח את הרוטב במברשת מכל הכיוונים כ 3 דקות
תגובות
-
צמחוני?!
אליאן
(24/03/2014 23:20:00)
והרי רשום להשתמש שם בעוף ...
?!