מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מניפת פילה בקר

מניפת פילה בקר

תיאור המתכון

באדיבות ביסטרו "לחם יין" ביהוד

מרכיבים

אופן ההכנה

מסמנים עליהם עם סכין פסי שתי וערב, מניחים על הפלנצ'ה עם רוטב עשבי תיבול, מספר דקות משני הצדדים. מוסיפים את הבשר ל 30-60 שניות משני הצדדים ומעבירים לצלחת.

לטגן את הפטריות במעט חמאה להוסיף את הכמהין והנוזלים ולצמצם, בסוף להוסיף מעט מלח ופלפל. הגשה להניח את הבקר והפטריות לסירוגין כמניפה, למעלה לשפוך את הרוטב