מניפת פילה בקר
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 60 דק
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות ביסטרו "לחם יין" ביהוד
מרכיבים
- 800 גרם פילה בקר חותכים לפרוסות שוות
- 12 פטריות פורטבלו
- רוטב:
- 40 גרם קוביות פטריות פורטבלו
- 20 גרם מחית פטריות כמהין
- 200 מיל' ציר בקר
- 100 מיל' יין אדום
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
מסמנים עליהם עם סכין פסי שתי וערב, מניחים על הפלנצ'ה עם רוטב עשבי תיבול, מספר דקות משני הצדדים. מוסיפים את הבשר ל 30-60 שניות משני הצדדים ומעבירים לצלחת.
לטגן את הפטריות במעט חמאה להוסיף את הכמהין והנוזלים ולצמצם, בסוף להוסיף מעט מלח ופלפל. הגשה להניח את הבקר והפטריות לסירוגין כמניפה, למעלה לשפוך את הרוטב