פורל בתנור
אור שלום וחסד בית תבשיל י-ם
12/05/2008
- מתאים ל: 2/3 מנות
- זמן הכנה: 25 דק'
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
דג פורל מעולה להכנה בתנור, מהיר קל וטעים במיוחד
מרכיבים
- 2 דגי פורל בינוניים
- מיץ מלימון בינוני שלם
- 3 כפות שמן זית
- כף גדושה חרדל
- כמעט ראש שום כתוש
- חצי כפית מלח
- ניר כסף
אופן ההכנה
מחממים את התנור למקסימום מעלות (כ 250)
לוקחים את כל החומרים ומערבבים אותם יחד
לוקחים את הפורלים ומניחים אותם על חתיכה רחבה של ניר כסף כל אחד בנפרד
מורחים את התערובת על צידי הדגים ובתוכם
סוגרים את הניר כסף כשלמעלה קצת יש מרחב פנימי לדגים (בין הניר לדג) ומכניסים את הפורלים לתנור החם ל18 דקות בדיוק מוציאים ומגישים עם פלח לימון
בתאבון!