מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פורל בתנור

פורל בתנור

תיאור המתכון

דג פורל מעולה להכנה בתנור, מהיר קל וטעים במיוחד

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים את התנור למקסימום מעלות (כ 250)
לוקחים את כל החומרים ומערבבים אותם יחד
לוקחים את הפורלים ומניחים אותם על חתיכה רחבה של ניר כסף כל אחד בנפרד
מורחים את התערובת על צידי הדגים ובתוכם
סוגרים את הניר כסף כשלמעלה קצת יש מרחב פנימי לדגים (בין הניר לדג) ומכניסים את הפורלים לתנור החם ל18 דקות בדיוק מוציאים ומגישים עם פלח לימון
בתאבון!