חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםחיפה והקריות
הסקר שבועי
גשם ראשון - חשק ל...


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> שוק טלה ברוטב צ'ימיצ'ורי על האש

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

שוק טלה ברוטב צ'ימיצ'ורי על האש

  • מתאים ל: 6-8
  • רמת מיומנות: בינוני

תיאור המתכון

לכבוד יום העצמאות- מתכון עסיסי של שוק טלה על האש מבית כד בני דרום והשף יניב פרטוש תמיר

מרכיבים

  • 2 ק"ג שוק טלה צעיר
  • 1 לימון
  • 4 כפות צימוקי זיתים "בני דרום"
  • 1/2 צנצנת צ'ימיצ'ורי "בני דרום"
  • 4 כפות שבבי שום "בני דרום"
  • חוט שמשון
  • 1/3 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 1/4 כוס שמן זית של "בני דרום

שוק טלה ברוטב צ'ימיצ'ורי על האש
אופן ההכנה

מרסקים במעבד מזון קליפת לימון עם צימוקי זיתים, שבבי שום וצ'מיצ'ורי עם השמן זית
מורחים את שוק הטלה בממרח שהכנו וקושרים לצורת גליל בעזרת חוט שמשון
מניחים את שוק הטלה למנוחה ל- 24 שעות במקרר (לא חובה אבל רצוי מאד). מוציאים את שוק הטלה מהמקרר כשעתיים ליפני הצלייה, סוחטים עליו את הלימון מתבלים במלח ופלפל. צולים על גריל פחמים בצליה איטית (חום נמוך או רשת גבוה) כ- 25 דק' הופכים וצולים כ- 25 דק' נוספות ומורידים מהאש.
להגשה: ממתינים כ- 10 דק', פורסים, מעבירים לכלי הגשה ומפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל


דיאטטי
כשר



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים