חלת בצל
מסעדת ארומה שף
05/05/2008
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
שף ניידרמן עדו – מסעדת ארומה
מרכיבים
- 6 בצלים גדולים קלופים, חצויים ופרוסים לפרוסות דקות.
- 5 כפות קמח לבן.
- בלילת בירה:1/3 כוס חלב
- 2 ביצים שלמות טרופות
- ¾ כוס קמח לבן
- ½ כוס בירה לבנה
- ½ כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כפית סוכר
- רשת טיגון + סיר טיגון עמוק
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי בלילת הבירה עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.
את רצועות הבצל מפרידים בקערה ומקמחים עם 5 כפות הקמח.
לאחר קימוח רצועות הבצל מוסיפים את בלילת הבירה ומערבבים.
מעבירים את כל העיסה לרשת הטיגון ומכניסים לסיר שמן חם לטיגון עד לקבלת גוון חום בהיר.
תהנו ובתיאבון.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת ארומה מסעדת שף
המייסדים 66, זכרון יעקב
הצג טלפון
04-6390728
|