מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

חלת בצל

חלת בצל

תיאור המתכון

שף ניידרמן עדו – מסעדת ארומה

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את חומרי בלילת הבירה עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.
את רצועות הבצל מפרידים בקערה ומקמחים עם 5 כפות הקמח.
לאחר קימוח רצועות הבצל מוסיפים את בלילת הבירה ומערבבים.
מעבירים את כל העיסה לרשת הטיגון ומכניסים לסיר שמן חם לטיגון עד לקבלת גוון חום בהיר.
תהנו ובתיאבון.

המתכון באדיבות
מסעדת ארומה מסעדת שף המייסדים 66, זכרון יעקב הצג טלפון