חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
מסעדות אילתמסעדות לאירועיםפרויקט מטיילים
הסקר שבועי
סושי:


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> חלת בצל

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

חלת בצל

  • מתאים ל: 5
  • רמת מיומנות: קל

תיאור המתכון

שף ניידרמן עדו – מסעדת ארומה

מרכיבים

  • 6 בצלים גדולים קלופים, חצויים ופרוסים לפרוסות דקות.
  • 5 כפות קמח לבן.
  • בלילת בירה:1/3 כוס חלב
  • 2 ביצים שלמות טרופות
  • ¾ כוס קמח לבן
  • ½ כוס בירה לבנה
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית סוכר
  • רשת טיגון + סיר טיגון עמוק

חלת בצל
אופן ההכנה

מערבבים את חומרי בלילת הבירה עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.
את רצועות הבצל מפרידים בקערה ומקמחים עם 5 כפות הקמח.
לאחר קימוח רצועות הבצל מוסיפים את בלילת הבירה ומערבבים.
מעבירים את כל העיסה לרשת הטיגון ומכניסים לסיר שמן חם לטיגון עד לקבלת גוון חום בהיר.
תהנו ובתיאבון.


מתאים להכנה עם ילדים
מתאים להגשה לילדים
צמחוני
כשר
המתכון באדיבות
מסעדת ארומה מסעדת שף
המייסדים 66, זכרון יעקב





תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏