מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> שוק טלה ברוטב צ'ימיצ'ורי ותפוחי אדמה – כד בני דרום

שוק טלה ברוטב צ'ימיצ'ורי ותפוחי אדמה – כד בני דרום

שוק טלה ברוטב צ'ימיצ'ורי ותפוחי אדמה – כד בני דרום

תיאור המתכון

בית הבד בני דרום שיתפו פעולה עם השף יניב פרטוש

ואנחנו קיבלנו כמה מתכונים ממש שווים....

מרכיבים

אופן ההכנה

מרסקים במעבד מזון קליפת לימון עם צימוקי זיתים, שבבי שום וצ'מיצ'ורי עם השמן זית
מסדרים את קוביות תפו"א ב-2 תבניות, מתבלים במלח ופלפל ומזליפים שמן זית.
מורחים את שוק הטלה בממרח שהכנו וקושרים לצורת גליל בעזרת חוט שמשון
מניחים את שוק הטלה על תפו"א סוחטים את הלימון על הטלה, מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור שחומם מראש ל- 230 מעלות למשך 20 דקות
מורידים את החום בתנור ל-180 מעלות, הופכים את תפו"א, צולים כשעה נוספת ומוציאים מהתנור.
להגשה: פורסים, מעבירים לכלי הגשה ומפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל