שילוב מנצח בין בראוניס לעוגת שוקולד של צ'וקה. למה לבחור במה להתפנק אם אפשר ליהנות משני העולמות...
אופן ההכה: לבשל בסיר את השוקולד מריר ''choca'', חמאה, סוכר,קקאו וחצי כוס שמנת עד להמסת החומרים (לא להגיע לרתיחה) לקרר מעט ולהוסיף את הבצים אחת אחת והקמח תוך כדי ערבוב לשפוך לתבנית של כ40 ס''מ על 20 ס''מ ולהכניס לתנור בחום 175מעלות (יש לחמם את התנור מראש) למשך 45 דקות (יתכן שינוים על פי סוג התנור) להמיס 100 גרם שוקולד לבן וחצי כוס שמנת (לא להרתיך) יש לשפוך על עוגת הבראוניס את הרוטב החם רק אחרי שהעוגה התקררה