Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח:ברווז ברוטב הדרים

מתכון לפסח:ברווז ברוטב הדרים

מתכון לפסח:ברווז ברוטב הדרים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון לפסח:ברווז ברוטב הדרים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

צלייה של הברווז למשך כ20 ד' מניחים בתבנית בייתית.
יש לסלט את התפוזים ולערבב עם מיץ תפוזים,מעט קונפלור להסמכה ומעט קרמל מוכן מראש,1 כוס סוכר.
לאחר הרתיחה ליצוק את הרוטב על הברווז לעטוף בנייר כסף ולהוסיף בישול כ60 ד' בחום של 180 מעלות.

המתכון באדיבות
מסעדת שפבית שמוטקין 21, ראשון לציון הצג טלפון