תבשיל דלעת ובמיה בקארי
תיאור המתכון
מאת המאסטר שף גונטר בידרמן למסעדת תשבי
מרכיבים
- 1/4 כוס שמן קנולה
- 1 בצל קצוץ
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
- 2 פלפל ירוק חריף ללא גרעינים
- להקפיץ במחבת את כל המרכיבים ולאדות כ 6-8 דקות
- 2 כפיות זרעי חרדל
- 20 עלי קארי טריים
- 1 כפית כורכום טחון
- 1/2 כפית פלפל קאיין טחון
- 1/2 כפית כמון טחון
- להוסיף לתערובת הבצל שבמחבת ולבשל יחד לשתי דקות נוספות
- 120 גר' במיה
- 150 גר' דלעת חתוכה לקוביות
- 270 גר' תפוחי אדמה אדומים קטנים לא קלופים חתוכים לקוביות
- להוסיף לתערובת שבמחבת ולבשל עוד 2 דקות נוספות
- 400 מ"ל חלב קוקוס
- 1 כוס ציר ירקות
- 1 כפית מלח
- להוסיף למחבת ולבשל 15 דקות עד לריכוך הירקות
אופן ההכנה
להגיש עם אורז מאודה וכוסברה קצוצה