סבג'י כרוב ותפו"א
- מתאים ל: 2-4 מנות
- זמן הכנה: 30
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסבג'י כרוב ותפו"א ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 3-4 כפות שמן צמחי
- 1 בצל גדול קצוץ בינוני
- 1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
- 2-4 שיני שום כתושות
- 1 עגבנייה בינונית חתוכה לקוביות קטנות
- 2 תפו"א בינוני חתוך לקוביות של 2 ס"מ
- 1/2 ראש כרוב ירוק קצוץ
- 1/2 כוס כוסברה טרייה קצוצה
- 1 כפית כמון טחון
- 1 כפית כוסברה טחונה
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית סוכר
- מלח לפי הטעם
- 1/2 כפית חרדל שחור
- חופן עלי קארי
אופן ההכנה
1.מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל לטיגון עד לריכוך,מוסיפים את הפלפל ,שום,עלי קארי וחרדל שחור וממשיכים לטגן עוד כ-3-4 דק' על אש בינונית תוך כדי ערבוב.
2.מוסיפים את העגבנייה התפו"א ואת כל התבלינים,מכסים את הסיר וממשיכים לבשל על אש בינונית עד קטנה(מידי פעם יש לערבב) עד לבישול חלקי של תפו"א.
3.מוסיפים את הכרוב וממשיכים לבשל עם מכסה סגור עד לריכוך הכרוב והוצאת כל נוזליו.(כ-15-20 דק')
4.עם הסיום בוזקים כוסברה טרייה
- מתאים להכנה עם ילדים
- צמחוני
המתכון באדיבות
|
מסעדת צ'אטני
החשמונאים 79 , תל אביב
הצג טלפון
077-4990509
|