מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סבג'י כרוב ותפו"א

סבג'י כרוב ותפו"א

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסבג'י כרוב ותפו"א ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל לטיגון עד לריכוך,מוסיפים את הפלפל ,שום,עלי קארי וחרדל שחור וממשיכים לטגן עוד כ-3-4 דק' על אש בינונית תוך כדי ערבוב.
2.מוסיפים את העגבנייה התפו"א ואת כל התבלינים,מכסים את הסיר וממשיכים לבשל על אש בינונית עד קטנה(מידי פעם יש לערבב) עד לבישול חלקי של תפו"א.
3.מוסיפים את הכרוב וממשיכים לבשל עם מכסה סגור עד לריכוך הכרוב והוצאת כל נוזליו.(כ-15-20 דק')
4.עם הסיום בוזקים כוסברה טרייה

המתכון באדיבות
מסעדת צ'אטני החשמונאים 79 , תל אביב הצג טלפון