מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> מתכון לפסח: עוגיות קוקוס ושוקולד לפסח

מתכון לפסח: עוגיות קוקוס ושוקולד לפסח

מתכון לפסח: עוגיות קוקוס ושוקולד לפסח

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון לפסח: עוגיות קוקוס ושוקולד לפסח ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1.את החמאה ממיסים במיקרוגל ומוסיפים פנימה תוך כדי בחישה: סוכר, קוקוס, שקדים, קקאו, קמח תפוח אדמה, קמח שקד ואבקת אפיה.
2.מוסיפים את הביצים הטרופות ומעבדים לבצק אחיד.
3.משטחים ע''ג התבנית ומחליקים את התערובת לשכבה אחידה.
4.אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, כ 20 דקות.
את החמאה ממיסים במיקרוגל ומוסיפים פנימה תוך כדי בחישה: סוכר, קוקוס, שקדים, קקאו, קמח תפוח אדמה, קמח שקד ואבקת אפיה.
5.מוסיפים את הביצים הטרופות ומעבדים לבצק אחיד.
6.משטחים ע''ג התבנית ומחליקים את התערובת לשכבה אחידה.
7.אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, כ 20 דקות.

הערות

''עוגיגיות'' כביטוי לעוגה הנאפית בתבנית ונחתכת לריבועי עוגיות לאחר האפייה. את העוגיות שומרים בכלי אטום בקירור, כך שהם נשמרות לאורך זמן.
משתמשים בתבנית אפיה בגודל 25X25 ס''מ, מרופדת בנייר פרגמנט (אפייה).