מתכון לפסח: שיפודי חזה עוף ''התמרנים''-לפסח
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: 30-45 ד'
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון לפסח: שיפודי חזה עוף ''התמרנים''-לפסח ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- חומרים:
- 1.5 ק''ג חזה עוף פרוס לפרוסות דקות
- ½ ליטר רוטב חום (להכין מאבקת רוטב צלי)
- 80 גר' (3 כפות) סילאן ''חצר כנרת''
- לתיבול: צ'ילי , מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה
-משפדים את חזה העוף על שיפוד
-צולים את השיפודים על גריל פחמים
-לרוטב החום מוסיפים את הסילאן והתבלינים
-יוצקים את הרוטב על השיפודים.