מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: צלי בקר ''החיאני''

מתכון לפסח: צלי בקר ''החיאני''

מתכון לפסח: צלי בקר ''החיאני''

תיאור המתכון

מוגש עם רוטב פטריות על מצע של מלווח ממולא

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
-מניחים במרכז עלה המלוואח החצוי את התמרים ומקפלים לצורת מעטפה
-מטגנים במחבת עם מעט שמן
-פורסים את הצלי ומניחים פרוסה על המלוואח
-על הצלי הפרוס יוצקים את הרוטב.

תגובות

  1. כתוב כשר לפסח כנרת (05/04/2009 22:20:00)
    אבל המתכון מכיל מלוואח ???!!!!