חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
כמה טיפ להשאיר?


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: צלי בקר ''החיאני''

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

מתכון לפסח: צלי בקר ''החיאני''

  • מתאים ל: 10
  • זמן הכנה: 90 ד'
  • רמת מיומנות: בינוני

תיאור המתכון

מוגש עם רוטב פטריות על מצע של מלווח ממולא

מרכיבים

  • המרכיבים (ל-10 סועדים):
  • 1.5 ק''ג בשר בקר צלוי (צלי בקר מס' 5)
  • 5 עלי מלווח חצויים
  • 120 גר' תמרים יבשים מגולענים וחתוכים לפסים דקים
  • רוטב
  • ½ ליטר רוטב צלי (להכין מאבקת רוטב צלי)
  • 130 גר' סילאן ''חצר כנרת''
  • 150 גר' פטריות טריות חצויות

מתכון לפסח: צלי בקר ''החיאני''
אופן ההכנה

אופן ההכנה:
-מניחים במרכז עלה המלוואח החצוי את התמרים ומקפלים לצורת מעטפה
-מטגנים במחבת עם מעט שמן
-פורסים את הצלי ומניחים פרוסה על המלוואח
-על הצלי הפרוס יוצקים את הרוטב.


מתאים להכנה עם ילדים
כשר



תגובות
  1. כתוב כשר לפסח
    כנרת  (05/04/2009 22:20:00)
    אבל המתכון מכיל מלוואח ???!!!!

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏