מתכון לפסח: צלי בקר ''החיאני''
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: 90 ד'
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מוגש עם רוטב פטריות על מצע של מלווח ממולא
מרכיבים
- המרכיבים (ל-10 סועדים):
- 1.5 ק''ג בשר בקר צלוי (צלי בקר מס' 5)
- 5 עלי מלווח חצויים
- 120 גר' תמרים יבשים מגולענים וחתוכים לפסים דקים
- רוטב
- ½ ליטר רוטב צלי (להכין מאבקת רוטב צלי)
- 130 גר' סילאן ''חצר כנרת''
- 150 גר' פטריות טריות חצויות
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
-מניחים במרכז עלה המלוואח החצוי את התמרים ומקפלים לצורת מעטפה
-מטגנים במחבת עם מעט שמן
-פורסים את הצלי ומניחים פרוסה על המלוואח
-על הצלי הפרוס יוצקים את הרוטב.
תגובות
-
כתוב כשר לפסח
כנרת
(05/04/2009 22:20:00)
אבל המתכון מכיל מלוואח ???!!!!