מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני אורז> חיר , kheer -דייסת אורז

חיר , kheer -דייסת אורז

חיר , kheer -דייסת אורז

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לחיר , kheer -דייסת אורז ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1.לשטוף את האורז ולהשרות כ-30 דק' במים.לסנן לייבש .
2.במחבת מוסיפים את הגהי והאורז ומטגנים כ-5 דק' על אש בינונית.
3.מוסיפים את הסוכר וההל ותוך כדי בחישה מתחילים להוסיף את החלב בהדרגה.
4.מבשלים על אש קטנה עד בינונית תוך כדי ערבוב .מוסיפים במידת הצורך חלב עד לריכוך האורז והפיכת התבשיל לדייסה.(שיטת ההכנה דומה מאד להכנת ריזוטו).
5.עם סיום התבשיל מוסיפם את השקדים הצימוקים והפיסטוקים.

הערות

מומלץ להגיש במצב פושר.

המתכון באדיבות
מסעדת צ'אטני החשמונאים 79 , תל אביב הצג טלפון