חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
כמה טיפ להשאיר?


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> צ'פאטי (לחם הודי)

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

צ'פאטי (לחם הודי)

  • מתאים ל: 2-5
  • זמן הכנה: 30-60 ד'
  • רמת מיומנות: בינוני

תיאור המתכון

תמיד חלמתם להכין לאפה בבית? עכשיו יש לכם את ההזדמנות לעשות את זה כמו שההודים עושים.

מרכיבים

  • 2 כוסות קמח לצ'פאטי
  • 3/4 כוס מים
  • 1/2 כפית מלח

צ'פאטי (לחם הודי)
אופן ההכנה

1.מערבבים את הקמח והמלח ולשים בקערה תוך הוספת המים בהדרגה כ 6-10 דקות, עד ליצירת בצק רך.
2.מניחים את הבצק המוכן בקערה, מכסים במגבת לחה במשך 30 דקות.
3.מחלקים את הבצק ל12-15 מנות, מגלגלים אותן לכדורים קטנים ומרדדים תוך כדי קימוח המשטח.
4.חממים מחבת ברזל יצוק/ טפלון על אש גבוהה כ3-4 דקות ומנמיכים ללהבה הקטנה ביותר.
5.מסלקים את עודפי הקמח ומניחים את הצ'פאטי על המחבת לבישול כדקה, עד להופעת בועות לבנות. הופכים לעוד כדקה ומניחים את הצ'פאטי הישר על הלהבה למס' שניות עד להתנפחות משני צידיו.
6.לאחר ההכנה אפשר למרוח בגהי מומס.


המתכון באדיבות
מסעדת צ'אטני
החשמונאים 79 , תל אביב





תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏