מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> שטרודל תפוחי עץ של דודו אוטמזגין

שטרודל תפוחי עץ של דודו אוטמזגין

שטרודל תפוחי עץ של דודו אוטמזגין

תיאור המתכון

באדיבות דודו אוטמזגין ל"מעדנות"

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מרתיחים בסיר את הסוכר, החמאה, התפוחים והצימוקים.
2. מערבבים היטב בקערית את הקורנפלור והמים, עד שאין גושים.
3. מוסיפים את תערובת הקורנפלור לסיר ומערבבים כ-3 דקות, עד שהתערובת מסמיכה. מסירים מהאש ומצננים.
4. עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים שעתיים במקרר.
5. מחממים תנור אפייה לחום בינוני (180 צ.).
6. פורשים את הבצק על משטח עבודה ומחלקים ל-2 חלקים שווים.
7. מניחים מחצית מכמות המילוי במרכז הבצק לאורכו, מגלגלים לשטרודל ומהדקים את השוליים.
8. מניחים את השטרודלים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ואופים כ-30 דקות, עד הזהבה.