קרצ'ופי מוצרלה

קרצ'ופי מוצרלה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקרצ'ופי מוצרלה ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מחממים מראש תנור ל – 180 מעלות.
2.לוקחים רבע פיתה ופותחים לחצי.
3.מורחים שמן זית על חלקים הפנמיים של הפיתה וקולים בתנור למשך 5 דקות.
4.מערבבים את כל המוצרים הנ''ל בקערה ומתבלים במלח גס ופלפל שחור.
5.על הצלחת מניחים את רבע הפיתה (חלקו התחתון) ומעליו שופכים חצי מכמות הסלט. מניחים על סלט את החצי השני של הפיתה ושופכים מעל את השארית הסלט.

הערות

אופן ההגשה/קישוט
ניתן לעטר את המנה בפטרוזיליה.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש