אנטריקוט ברוטב מישמש וחילבה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: כחצי שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
סטייק אנטרקוט ברוטב מישמיש וחילבה - קאמר אל דין הוא זן של מישמש מתוק חמוץ, קונים אותו מיובש בחנויות הטבע המובחרות
השילוב בין הטעם המתוק חמוץ של המשמש בשילוב החילבה יוצר רוטב נהדר וייחודי.
מרכיבים
- מצרכים נדרשים ל הכנת 4 מנות
- 4 פרוסות אנטרקוט טריות 250 גרם ליחידה
- 4 כפות שמן זית
- מלח
- פלפל גרוס
- מצרכים להכנת הרוטב
- 200 גרם קאמר אל דין
- 2 כוסות מים
- כף גרגיר חילבה
- קורנפלור מומס בחצי כוס מים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
מרתיחים את כוסות המים , מוסיפים את מישמש קאמר אל דין והחילבה מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה עד שהמישמש נמס ומתרכך.
מוסיפים חצי כוס מים עם כפית קורנפלור וקושרים את הרוטב
מטגנים את נתחי האנטרקוט בשמן הזית מתבלים לפי הטעם.
את הרוטב החם יוצקים מעל, ומגישים
בתיאבון!
הערות
באדיבות השף סוהיל פראן ממסעדת אל מיג'אנה בנצרת
המתכון באדיבות
|
מסעדת פיצה פיליפ
קרליבך 20, תל אביב
הצג טלפון
03-5100904
|