Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> אנטריקוט ברוטב מישמש וחילבה
ההמבורגר של רק בשר

אנטריקוט ברוטב מישמש וחילבה

אנטריקוט ברוטב מישמש וחילבה

תיאור המתכון

סטייק אנטרקוט ברוטב מישמיש וחילבה - קאמר אל דין הוא זן של מישמש מתוק חמוץ, קונים אותו מיובש בחנויות הטבע המובחרות
השילוב בין הטעם המתוק חמוץ של המשמש בשילוב החילבה יוצר רוטב נהדר וייחודי.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה
מרתיחים את כוסות המים , מוסיפים את מישמש קאמר אל דין והחילבה מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה עד שהמישמש נמס ומתרכך.
מוסיפים חצי כוס מים עם כפית קורנפלור וקושרים את הרוטב
מטגנים את נתחי האנטרקוט בשמן הזית מתבלים לפי הטעם.
את הרוטב החם יוצקים מעל, ומגישים

בתיאבון!

הערות

באדיבות השף סוהיל פראן ממסעדת אל מיג'אנה בנצרת

המתכון באדיבות
מסעדת פיצה פיליפ קרליבך 20, תל אביב הצג טלפון
אירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדהאירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדרין