מפרום - קציצת בשר עטופה בתפוח אדמה
- מתאים ל: 15 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
קציצת בשר עטופה בתפו''א
מרכיבים
- חצי קילו בשר בקר טחון
- כ-8 תפו''א בינוניים
- צרור כוסברה
- תבלין בהרט
- מלח
- 3 ביצים
- כף רסק עגבניות
- שמן לטיגון
- 3 כפות פירורי לחם
- בצל גדול
- קמח
אופן ההכנה
מקלפים את התפו''א
חותכים לאורך כ-3 פרוסות כל פרוסה חוצים לאורך עד כמחצית התפו''א
לוקחים את הבשר מוסיפים את הכוסברה הקצוצה , בצל מגורד הבהרט ,מלח פירורי הלחם, ביצה אחת וכרבע כוס שמן ולשים.
ממלאים כל תפו''א
בקערה מערבבים את שאר הביצים עם הרסק ומעט מלח
טובלים כל ביצה בקמח
ואח''כ בביצה ומטגנים בשמן עמוק.
בסיר פורסים בתחתית תפו''א מסדרים את הממולאים בוזקים ממלמעלה רוטב העשוי מ-2 כפות רסק
חצי גוס שמן מלח ובהרט מוסיפים מים עד כמחצית הממולאים ומבשלים
בתאבון
קישורים:תוספות