מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מפרום - קציצת בשר עטופה בתפוח אדמה

מפרום - קציצת בשר עטופה בתפוח אדמה

מפרום - קציצת בשר עטופה בתפוח אדמה

תיאור המתכון

קציצת בשר עטופה בתפו''א

מרכיבים

אופן ההכנה

מקלפים את התפו''א
חותכים לאורך כ-3 פרוסות כל פרוסה חוצים לאורך עד כמחצית התפו''א
לוקחים את הבשר מוסיפים את הכוסברה הקצוצה , בצל מגורד הבהרט ,מלח פירורי הלחם, ביצה אחת וכרבע כוס שמן ולשים.
ממלאים כל תפו''א
בקערה מערבבים את שאר הביצים עם הרסק ומעט מלח
טובלים כל ביצה בקמח
ואח''כ בביצה ומטגנים בשמן עמוק.
בסיר פורסים בתחתית תפו''א מסדרים את הממולאים בוזקים ממלמעלה רוטב העשוי מ-2 כפות רסק
חצי גוס שמן מלח ובהרט מוסיפים מים עד כמחצית הממולאים ומבשלים
בתאבון


קישורים:
תוספות