נתחוני עוף ברוטב סילאן ''חמוץ מתוק''
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: 30-60 ד'
- רמת מיומנות: בינוני
מרכיבים
- ½ ק''ג חזה עוף חתוך לפיסות קטנות בגודל נגיסה
- 3 גזרים חתוכים לרצועות דקות כגפרורים
- 1 בצל לתוך לפלחים
- 1 גמבה חתוכה לקוביות
- ¼ כרוב לבן חתוך גס
- ½ כוס קוביות אננס משומר (ללא הנוזלים)
- 1 כוס רוטב סילאן ''חמוץ מתוק'' של חצר כנרת
- 2 כפות שמן זית
- שמן לטיגון
- 1 כוס קמח
- ½ כוס בירה לבנה + ½ כוס מים
- 1 ביצה
אופן ההכנה
1.לערבב יחד את כל חומרי הבלילה עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה.
(ניתן להשרות את נתחוני העוף ברוטב סויה+כף סוכר+קורט פלפל שחור)
2.טובלים את נתחוני העוף בבלילה ומטגנים בשמן עמוק, עד שהנתחנים פריכים על פני השטח ומבושלים היטב.
3.מחממים בווק את השמן זית, מוסיפים את הירקות ומקפיצים מס' דקות. מוסיפים את הנתחנים ואת רוטב סילאן ''חמוץ מתוק'' של חצר כנרת, ומקפיצים עוד מס' דקות. מגישים חם
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר