פילה סלמון ברוטב סילאן ''גריל''
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 10-15 ד'
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכוני בקר, עוף, ודגים
עם רטבי הבישול על בסיס סילאן של ''חצר כנרת''
מרכיבים
- 4 יח' נתחי סלמון (כ- 180 גר' כל נתח)
- 8 כפות שמן זית
- מלח גס
- ¾ כוס רוטב סילאן ''גריל'' של חצר כנרת
- ½ שמיר קצוץ
אופן ההכנה
לשטוף את נתחי הסלמון היטב.
למרוח על תבנית האפייה 4 כפות שמן זית ולפזר מעט מלח גס.
להניח את נתחי הסלמון על התבנית (כאשר הצד הנקי כלפי מעלה) ולמרוח על הסלמון 4 כפות שמן זית נוספים ומעט מלח גס.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום של º200 למשך 8-10 דקות.
להוציא את התבנית מהתנור ולצקת על נתחי הסלמון את הרוטב סילאן ''גריל'' של חצר כנרת, לפזר מעל שמיר קצוץ ולהגיש.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר