מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > פילה סלמון ברוטב סילאן ''גריל''

פילה סלמון ברוטב סילאן ''גריל''

פילה סלמון ברוטב סילאן ''גריל''

תיאור המתכון

מתכוני בקר, עוף, ודגים

עם רטבי הבישול על בסיס סילאן של ''חצר כנרת''

מרכיבים

אופן ההכנה

לשטוף את נתחי הסלמון היטב.

למרוח על תבנית האפייה 4 כפות שמן זית ולפזר מעט מלח גס.

להניח את נתחי הסלמון על התבנית (כאשר הצד הנקי כלפי מעלה) ולמרוח על הסלמון 4 כפות שמן זית נוספים ומעט מלח גס.

לאפות בתנור שחומם מראש בחום של º200 למשך 8-10 דקות.

להוציא את התבנית מהתנור ולצקת על נתחי הסלמון את הרוטב סילאן ''גריל'' של חצר כנרת, לפזר מעל שמיר קצוץ ולהגיש.