מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט תפוחי אדמה,נבטים ופטריות ברוטב לימון ופטרוזיליה

סלט תפוחי אדמה,נבטים ופטריות ברוטב לימון ופטרוזיליה

סלט תפוחי אדמה,נבטים ופטריות ברוטב לימון ופטרוזיליה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסלט תפוחי אדמה,נבטים ופטריות ברוטב לימון ופטרוזיליה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל190 מעלות.
בוחרים תפודים יפים ללא ''עיניים'' וללא כתמים ירוקים. מקרצפים את קליפות התפודים(לא מקלפים) ומורחים במלח גס, פלפל שחור ומעט שמן זית.עוטפים ביחד או בשתי חבילות בנייר אלומיניום. אופים בתנור או טוסטר אובן עד שמזלג ננעץ בהם בקלות, אך הם לא רכים מידי.מצננים מעט וחותכים כל אחד לחצי או ל4, תלוי בגודל.
מערבבים את כל החומרים לסלט עם כל החומרים לרוטב.
אפשר גם להוסיף קוביות אבוקדו ברגע האחרון