מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני תפוחי אדמה > תפוחי אדמה צלויים במטבל פונדו גבינה

תפוחי אדמה צלויים במטבל פונדו גבינה

תפוחי אדמה צלויים במטבל פונדו גבינה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לתפוחי אדמה צלויים במטבל פונדו גבינה ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

תפוחי אדמה:
מערבבים את שמן הזית, הפטרוזיליה, הפפריקה המתוקה, המלח והפלפל השחור, יוצקים על קוביות תפוחי האדמה ומערבבים היטב.אופים את תפוחי האדמה בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות במשל 20-30 ד' עד שהם מזהיבים.

הפונדו:
מחממים בסיר את היין הלבן
מערבבים בצלחת את הקמח עם הגבינה המגורדת ומקררים לטמפרטורת החדר.
כאשר היין מגיע לרתיחה, מנמיכים את האש ותוך כדי ערבוב מוסיפים באיטיות חלק מתערובת הקמח והגבינה ומערבבים עד להמסה.
ממיסים כך את כל תערובת הקמח והגבינה.
מוסיפים את הקירש,החלב,אגוז מוסקט והפלפל הלבן.
מעבירים לכלי פונדו להגשה.
אפשר להשתמש בחלב(מחומם)בהתאם לצורך אם הפונדו מסמיך יתר על המידה.טובלים את תפוחי האדמה בפונדו ונהנים.