סלט חגיגי
- מתאים ל: 10 מנות מנות
- זמן הכנה: 10 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
עלים ירוקים של תרד ורוקט, בשילוב תותים אדומים וטריים, תפוחי עץ מיובשים ואגוזי פקאן מסוכרים
מרכיבים
- חצי חבילת תרד טרי שתוף
- 200 גרם עלי רוקט שטופים וקרועים לחתיחות
- 300 גרם תותים טריים, חתוחים
- 150 גרם תפוחי עץ ביובשים, חתוחים לחתיחות גסות
- 100 גרם אגוזי פאקן מסוכרים
- רוטב:
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 כף חרדל דיז'ון
- 3 כפות מיץ תפוזום
- 3 כפות דבש
- פילפל שחור
אופן ההכנה
מסדרים בקערה עלים ירוקים, מניחים תותים, תפוחי עץ ואגוזים.
רוטב: מכניסים לצנצנת את כל המרכיבים, סוגרים היטב ומנערים
את הרוטב שופחים רק כמה דקות לפני ההגשה
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- כשר