קפוצ'ינרה

קפוצ'ינרה

תיאור המתכון

קפוצ'ינו משודרג שלמדתי להכין בויצ'נזה שבאיטליה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מקציפים חלב עד שמתקבל מרקם סמיך וצפוף את החלב המוקצף מוזגים מעל האספרסו הקצר לכוס קפ'וצינו ומוסיפים דאש של קוזה נרה.

המתק עם סוכר ע''פ הטעם.




הערות

מאוד מומלץ להוסיף קנטוצ'י/ביסקוטי לצד הספל.

תהנו.

תגובות

  1. קפוצ'ינרה קופי ענן (20/01/2008 20:25:00)
    אונה ביקיירי לה קפוצ'ינרה,

    איטלקי אמיתי - טעים רצח.
  2. נשמע מעולה אבי אשכנזי (23/01/2008 00:27:00)
    יש בעייה קטנה..
    איפה קונים קוזה נרה?
  3. גם לי יש שאלה שני בר נתן (08/02/2008 21:41:00)
    קודם כל אני רוצה לפתוח בהמלצה על המתכון המיוחד.

    נעבור לשאלה,
    איפה קונים קנטוצ'י?
  4. קנטוצ'י איתן (17/02/2008 21:53:00)
    אפשר לקנות בהארקפה

  5. קוראים לזה מאיר (07/03/2008 23:20:00)
    קפה קורטו.

    יש גם את ההמלצה של הקוזה נרה עם האספרסו.
  6. מזה קוזה נרה? דסי (10/03/2008 16:29:00)
  7. לדסי צוק (09/05/2008 21:14:00)
    COSA NERA דז'סטיף בטעם ליקריץ - נצפה לאחרונה בבארים רבים ומסעדות באזור המרכז.

    קניתי קוזנרה בחנות יין באבן גבירול - כרגע אני שותה אותו נקי אך הצלחתי להרכיב איתו קוקטילים כמה קוקטיילים מוצלחים
  8. מתכון מנצח דפנה (19/02/2010 23:48:00)
    אני גם אוהבת קפה וגם ליקרית וגם את הקוזה נרה
    יצא טעים ומדוייק

    תודה על המתכון הגאוני