מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> קרם ברולה של מסעדת ברקרולה

קרם ברולה של מסעדת ברקרולה

קרם ברולה של מסעדת ברקרולה

תיאור המתכון

באדיבות הקונדיטור עופר אלמליח


מרכיבים

אופן ההכנה

1. מרתיחים את השמנת עם הסוכר ומקל וניל חצוי.
2. מפרידים את החלמונים לתוך קערה.
3. מוזגים באיטיות את השמנת הרתוחה לתוך קערת החלמונים תוך כדי ערבוב ( מקפידים לערבב כל הזמן למניעת בישול החלמונים )
4. מסננים ומוזגים לכלי הגשה עמידים בחום.
5. מסדרים את הכלים בתבנית אפיה וממלאים בתבנית מים עד למחצית גובה הכלים.
6. אוטמים בניילון נצמד.
7. אופים 60 דקות בתנור מחומם ל- 100 מעלות.
8. משאירים למספר שעות במקרר.
9. לפני ההגשה מפזרים סוכר חום על המנה ולהשחים.
את ההשחמה ניתן לבצע גם בתנור עם גריל עליון. מחממים את הגריל כשדלת התנור פתוחה ומשחימים במדף העליון (לא יותר מדקה כשדלת התנור נשארת פתוחה ).

הערה: להשחמה טובה יותר עדיף להשתמש במבער גז. ניתן להשיג מבער פשוט וזול בכל חנות DIY .

בהצלחה !!!

תגובות

  1. שאלה פיי (09/03/2004 14:09:00)
    מה היא חנות diy
  2. חנות Diy בני (09/03/2004 22:00:00)
    diy זה ראשי תיבות של
    Do it yourself,
    זאת אומרת- ''עשה זאת בעצמך''.
    והכוונה לאייס הום סנטר וכו'

  3. איך אוטמים בניילון נצמד ואחרי שמים בתנור Shlomy (25/05/2005 16:38:00)
  4. וואו שי (20/04/2006 13:07:00)
    אני חייבת לנסות את זה פעם בבית אני מתה על הקינוח הזה!!
  5. ניילון נצמד .???? ארז (21/07/2006 19:53:00)
    איך לאטום בניילון נצמד ולשים בתנור בלי שזה יישרף ???
  6. ניסיתי ו.. הילה (12/08/2006 16:40:00)
    המתכון פשוט מאוד, אך האפיה מתבצעת טוב יותר בתנור ביתי ולא מקצועי כאשר אופים לחצי שעה לערך בחום גבוה, עד שהקרם מקבל יציבות הדומה לג'לי (מנערים קלות על מנת לבדוק).

    וכמובן שמשתמשים בנייר כסף ולא ניילון נצמד.
  7. אתה יודע מה קורה לניילון בתנור???? מרים (19/04/2007 22:56:00)
  8. לא קורה כלום לניילון נצמד בתנור זה בדוק יוסי (14/04/2009 11:40:00)