מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עוגיות במלח

עוגיות במלח

תיאור המתכון

עוגיות ביתיות כמו של עבדי אבל פי 1000 יותר טעים

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים את השמרים בכוס עם מים פושרים .
מנפים קילו קמח, מוסיפים את הכמון , המלח (ואת הסוכר).
מתיכים את המרגרינה,ומוסיפים אותה ואת כוס השמרים.
לשים עד קבלת בצק אחיד.
לוקחים קצת בצק כול פעם ויוצרים מין נחש באורך כ- 10 ס''מ ובעובי של כ- 1.5 -2.
אפשר להפוך אותו לעיגול או להשאיר אותו ארוך.
מוחים ביצה על העוגיות ואפשר להוסיף סומסום.
מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות במשך רבע שעה , ואחר כך מעלים אותו לליד הגוף חימום עד קבלת צבע זהוב עד שחום.
יש להגישו קר.