מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

חמין מרוקאי

חמין מרוקאי

תיאור המתכון

באדיבות השף מיקי זוארץ

מרכיבים

אופן ההכנה

לבשל את החיטה במים 30 דק' עד לריכוך בנפרד, לשים את כל החומרים עם התיבול בסיר עם מים בגובה 5 ס"מ מעל התכולה ולהרתיח, להשאיר על אש גבוהה למשך שעה וחצי. את החיטה לתבל ולהכניס לשקית קוקי, לקשור ולהניח מעל התכולה, להוסיף גם את הקישקע. לכבות ולהעביר לפלטה/לתנור ללילה שלם.