Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> שפתה- קציצות בשר ועוף ברוטב עגבניות ותפוח"א

שפתה- קציצות בשר ועוף ברוטב עגבניות ותפוח"א

שפתה- קציצות בשר ועוף ברוטב עגבניות ותפוח"א

תיאור המתכון

קציצות פרסיות טעימות

מרכיבים

אופן ההכנה

טוחניםאת החזה עוף ובשר והבצל ומערבבים.
מוסיפים אבקת חומוס, 2 ביצים ותבלינים לפי הטעם, עד שמקבלים עיסה וממנה עושים קציצות.

רוטב: חותכים 2 בצלים לקוביות מטגנים, מוסיפים 2-3 עגבניות חתוכות לקוביות ומוסיפים לבצל. מתבלים עם מלח ופלפל מרק עוף ופפריקה אדומה
מוסיפים רסק עגבניות ומעבירים לטיגון קל.
מוסיפים מים עד 2/3 מהסיר ומביאים לרתיחה . מקלפים תפו"א וחותכים לרצועות עבות וזורקים לתוך הרוטב . מגלגלים את קציצות הבשר בצורת ביצה וזורקים בתוך הרוטב ומבשלים כשעה.

המתכון באדיבות
מסעדת שחרזאד חנות המפעל: רחוב הקונגרס 52, ליד הקאמל קומדי קלאב, תל אביב הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש