טארט תותים
שפית דפנה ברוך
26/12/2007
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: שעה וחצי
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
הטארט היפהפה של קונדיטוריית פיתויים הוא גם קל להכנה. הסכנה היחידה היא התמכרות למתוק-מתוק הזה.
מרכיבים
- בצק:
- 100 גרם קמח
- 100 גרם סוכר
- 100 גרם חמאה
- 1 ביצה
- מילוי:
- 2 שמנת מתוקה
- 1 איסטנט פודינג
- 1 כפית תמצית וניל משובחת
- 400 גרם תותים יפים פרוסים לחצי
אופן ההכנה
במיקסר מכניסים את החמאה עד לאחידות ולהוסיף את הקמח עד לפירורים להוסיף ביצה ולאחד לבצק.
לאחד ולקרר כ20 דק במקרר
לרדד על תבנית פאי 28 ס''מ
לאפות בציפוי נייר כסף עד להזהבת הבצק.
לאחר שהבצק אפוי וקר מקציפים שמנת מתוקה עם וניל ואיסטנט משטחים על הבצק האפוי מסדרים את התותים.
מחממים ריבת משמש עם מים ומברישים את הטארט והבצק.
אפשרי לפזר על הבצק המוברש פיסטוק טחון
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת פיתויים
רחל אמנו 5, ירושלים
הצג טלפון
02-5662899
|
תגובות
-
רק למי שיכול לעזור לי.....
דידי
(22/01/2008 19:53:00)
מותר להכניס את הטארט למקרר..?
אפשר קמח תופח..?
כמה זה 400 גרם תותים?...
2-3 חבילות?
מה אפשר לשים שיותר נגיש מריבת משמש..?
אני רוצה לעשות את זה עוד השישי אז אני צריכה תשובות מהירות... תוודדהה...
-
תשובה
אלי
(06/06/2008 09:14:00)
מות להכניס את הטארט למקרר אפשר עם קמח תופח אבל לא מומלץ 400 גרם תותים זה חבילה אחת ואפשר להשתמש בכל ריבה(לא חשב הטעם כי הוא לא יוגרש...