מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק בטטה וג'ינג'ר

מרק בטטה וג'ינג'ר

מרק בטטה וג'ינג'ר

תיאור המתכון

מרק קטיפתי ועשיר עם מתקתקות עדינה של בטטה, דלורית וג'ינג'ר, המוסיף למרק טוויסט עדין - מתכון מבית היוצר של פיתויים, בית קפה ופטיסרי.

מרכיבים

אופן ההכנה

בשמן זית ומעט חמאה מאדים את הירקות כרבע שעה על אש נמוכה.
מוסיפים יין לבן ונותנים לטעמים להיספג.
מוסיפים ג'ינג'ר.
מערבבים קלות ומוסיפים מים/ציר ומבשלים עד לריכוך הירקות .
לאחר הרתיחה הראשונה מוסיפים תבלינים.
לאחר שהירקות רכים(45 דק') מוסיפים שמנת מתוקה ומרתיחים שוב וטוחנים.
מגישים עם כפית שמנת חמוצה ועירית

המתכון באדיבות
מסעדת פיתויים רחל אמנו 5, ירושלים הצג טלפון