מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> סילבסטר אוסובוקו טלה ביין

סילבסטר אוסובוקו טלה ביין

סילבסטר אוסובוקו טלה ביין

תיאור המתכון

אוסובוקו טלה, ל-8 סועדים מתכון עשיר הישר מהשף אלון גונן ,מתכון קל להכנה , שמתאים לימות החורף הקלים ומהווה ארוחה בפני עצמה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לצקת לסיר רחב (שיכיל את כל האוסובוקו בשכבה את) חצי כוס שמן זית ולחמם היטב.
להוסיף את הבצלים ואת הגזר ולטגן כ-5 דק' עד קבלת צבע זהוב בהיר, להניח את האוסובוקו על הבצל ולהמתין עד שהבצל ניהיה זהוב וקריספי .
לשפוך חצי בקבוק יין לבן (בשלב זה עד שכל היין יהיה בצבע אחיד ואז להוסיף את האוסובוקו במים רותחים ולבשל כשעתיים וחצי על להבה נמוכה.
הנוזלים צריכים להצטמם לחצי ובשר האוסובוקו צריך להתחיל להפרד מהעצם.
להוסיף את הפטריות ולבשל עוד כחצי שעה.על מנת להשביך את הטעם אפשר לצקת בשלב האחרון חצי כוס דבש תמרים.
וממש ממש אם רוצים להתפרע אפשר להוסיף לסיר בשלב הסופי 3 פטריות פורצי'ני קצוצות.

הערות

אפשר תמיד להתקשר אלי תוך כדי עשיית הקדרה ולבקש עזרה(כמובן בשעות סבירות ולא באמצע סרוויס במסעדה)
0528270805 אלון.

המתכון באדיבות
מסעדת אל בריו נח מוזס 22, תל אביב הצג טלפון

תגובות

  1. חסרים פרטים במתכון מיכל (28/12/2007 18:41:00)
    היי
    רצינו להכין את המתכון ביום שישי בערב אבל באמצע גילינו שחסרים פרטים כמו כמה מים רותחים ומה משמעות המשפט שרשום בסוגריים מתי להכניס ג'ינג'ר וטימין שום ופלפל בקיצור אלתרנו זה על האש נקווה שיצא טעים
    אבל אם אפשר לתקן נשמח...