קוקטיילים טו באב: מרטיני אגס וקינמון
- מתאים ל: 1 מנות
- זמן הכנה: 5 דק
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
הכנה בשייקר וסינון לכוס מרטיני מקוררת
מרכיבים
- רכיבים:
- 40 מ"ל מונין אגס
- דש ג'ין (דש=נגיעה)
- 15 מ"ל מונין אגס
- 10 מ"ל מונין קינמון
- 20 מ"ל מיץ תפוחים
- 20 מ"ל מיץ לימון סחוט
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
להוסיף קרח לתוך שייקר ולאחר מכן את כל המרכיבים. לנער, לסנן ולמזוג לכוס מרטיני מקוררת.
תגובות
-
טעים
נעמה
(17/12/2007 09:27:00)
כ