סופגניות אלכוהול

סופגניות אלכוהול

תיאור המתכון

מתכון לסופגניות אלכוהול באדיבות הטמפטיישן בר
למסיבת לילה בחנוכה

מרכיבים

אופן ההכנה

מנפים את הקמח היטב לתוך קערה עמוקה מוסיפים את השמרים ומערבבים. מוסיפים את המלח, הביצים, הסוכר,גרידת הלימון ואת החלב ולשים עד לקבלת עיסה אחידה. מתפיחים את הבצק למשך שעה בקערה מכוסה במגבת, או ניילון נצמד.
יוצרים מהבצק סופגניות. משמנים תבנית במעט חמאה ומניחים אותן ל 10 ד' נוספות (לתפיחה נוספת). מטגנים את הסופגניות בשמן עמוק עד השחמה.
מזריקים לסופגנייה ריבת תותים או ריבת חלב עם מעט וודקה (יחס של 1:4).

•לפני הגשה רצוי לפזר מעל הסופגניות אבקת סוכר לטעם והקישוט.

המתכון באדיבות
בר טמפטיישן אלנבי 35, תל אביב הצג טלפון