סופגניות אלכוהול
חנוכה: טמפטיישן בר
06/12/2007
- מתאים ל: 15 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון לסופגניות אלכוהול באדיבות הטמפטיישן בר
למסיבת לילה בחנוכה
מרכיבים
- חצי ק"ג קמח
- שמרים (25 גר')
- קורט מלח
- 50 גר' מרגרינה
- 2 ביצים
- שמן לטיגון עמוק
- רבע כוס סוכר
- כפית גרידת לימון
- חצי כוס חלב
- אבקת סוכר
- וודקה
אופן ההכנה
מנפים את הקמח היטב לתוך קערה עמוקה מוסיפים את השמרים ומערבבים. מוסיפים את המלח, הביצים, הסוכר,גרידת הלימון ואת החלב ולשים עד לקבלת עיסה אחידה. מתפיחים את הבצק למשך שעה בקערה מכוסה במגבת, או ניילון נצמד.
יוצרים מהבצק סופגניות. משמנים תבנית במעט חמאה ומניחים אותן ל 10 ד' נוספות (לתפיחה נוספת). מטגנים את הסופגניות בשמן עמוק עד השחמה.
מזריקים לסופגנייה ריבת תותים או ריבת חלב עם מעט וודקה (יחס של 1:4).
•לפני הגשה רצוי לפזר מעל הסופגניות אבקת סוכר לטעם והקישוט.
המתכון באדיבות
|
בר טמפטיישן
אלנבי 35, תל אביב
הצג טלפון
03-6290875
|