מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

אוסובוקו עגל חלב

אוסובוקו עגל חלב

תיאור המתכון

ירך עגל חלב נחשב לבשר משוחב בבישול ארוך.
להלן מתכון האופייני לחורף במקור צרפתי מבית אמא

מרכיבים

אופן ההכנה

לקמח את האוסובוקו ולטגן אותו
להוסיף עגבניות קלופות וחתוכות דק בערך 6 דק.
להוסיף יין ולהרתיח, לאדות את האלכוהול
להוסיף ירקות, מלח, פלפל, ולבשל ב20 דקות
להוסיף ציר בקר ולהכניס לתנור שחומם ל 200 מעלות לאחר 10 דקות ולהוסיף את גרידת הלימון והתפוז



קישורים:
בר בשר