מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > קוסקוס של גואטה ביפו

קוסקוס של גואטה ביפו

קוסקוס של גואטה ביפו

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקוסקוס של גואטה ביפו ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים כוס שמן, מלח, ו – ¼ 1 כוסות מים בקערה. שמים בקערה רחבה ונפרדת כוס סולת.
2. מטפטפים בעדינות את התערובת על הסולת ובתנועת יד עדינה יוצרים את הגרגרים.
3. מפזרים על הגרגרים כף קמח. ומסננים בנפה עבה לקערה אחרת. ( אם נוצרים גושים יש לחזור על הניפוי )
4. חוזרים על התהליך עד לסיום הסולת, ומיבשים את הגרגרים כיומיים לפני בישולם.
5. מניחים את הגרגרים בסיר כפול מיוחד לקוסקוס. את התערובת מניחים בסיר העליון ואת הסיר התחתון ממלאים מים עד למחצית נפחו ומוסיפים למים את הבצל ועלי הכרפס.
6. מבשלים כשעה וחצי, מוציאים מהסיר ומוסיפים ½ כוס שמן וכוס מים. מערבבים בעדינות ומחזירים לאש. מוסיפים מים לסיר התחתון ומבשלים כשעה וחצי נוספות.

הערות

המתכון באדיבות מסעדת גואטה