מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> לביבות בטטה עם ג'ינג'ר דורות

לביבות בטטה עם ג'ינג'ר דורות

לביבות בטטה עם ג'ינג'ר דורות

תיאור המתכון

לכבוד חג החנוכה הכין השף אמיר מרקוביץ', היועץ הקולינרי של "דורות – מוצרי שום ותיבול"

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
1.מבשלים את הבטטות בסיר בינוני עם מים כ-10 דקות עד לריכוך הבטטות
2.מסננים את הבטטות מנוזלים.
3.מועכים בקערה את הבטטות עד לקבלת מחית, מוסיפים את הביצה, קוביות הג'ינג'ר, קמח, מלח ופלפל ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
4.מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים לביבות.
5.מחממים חמאה במחבת גדולה ומכניסים את הלביבות, מטגנים כ-3 דקות מכל צד ומוציאים מהמחבת
6.בקערית קטנה מערבבים את הקרם פרש עם העירית ומתבלים במלח ופלפל
7.מניחים על צלחת קרם פרש ומעל את הלביבות ומגישים.