מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> מתכון לחנוכה: לביבות תפוחי אדמה ופטריות פורטבלו נוסח פרובנס

מתכון לחנוכה: לביבות תפוחי אדמה ופטריות פורטבלו נוסח פרובנס

מתכון לחנוכה: לביבות תפוחי אדמה ופטריות פורטבלו נוסח פרובנס

תיאור המתכון

לביבות טעימות באדיבות שום דורות.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
1.מקלפים את תפוחי האדמה
2.מגרדים את תפוחי האדמה בעזרת פומפיה לתוך קערה
3.מטגנים במחבת בינונית עם מעט שמן זית את הבצל ופטריות הפורטבלו עד לאידוי ומוסיפים לקערה.
4.מוסיפים קמח, ביצים, קוביות עשבי תיבול לבישול צרפתי, מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
5.מכניסים למקרר לחצי שעה.
6.מוציאים מהמקרר ויוצרים לביבות מהתערובת.
7.מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הלביבות כ-3 דקות מכל צד, מוציאים ומגישים.