Skip Navigation Linksראשי > משקאות > משקאות קפה> קפה חלב קוקוס

קפה חלב קוקוס

קפה חלב קוקוס

תיאור המתכון

קפה טרופי-אקזוטי סמיך,עם חלב קוקוס וגם הפרי עצמו.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. צרו חור בקוקוס כדי להוציא את החלב לסיר קטן.
2. אפו את הקוקוס בתנור בחום גבוה לכחצי שעה.
3. השתמשו בפטיש כדי לשבור את הקוקוס ולהוציא את בשר הפרי. טיחנו דק.
4. הוסיפו את הפרי הטחון והחלב לסיר (עם חלב הקוקוס)
5. חממו על אש נמוכה עד שנהיה סמיך/מוקרם.
6. סננו את הנוזל כדי להוציא את חתיכות הפרי.
7. הוסיפו את התבשיל החם לקפה והוסיפו סוכר.
לרוויה!

הערות

באדיבות חברת אמיגו קפה.


קישורים:
קפה