שמפיניון א-לה גרק של מסעדת אלגונקווין
- מתאים ל: 16 מנות
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מאכל צרפתי, מתאים כאנטיפסטי או כתוספת לצד מנה עיקרית, שניתן להגישו קר או פושר
מרכיבים
- מצרכים :
- 1 בקבוק יין לבן ( שרדונה )
- 4 כפיות אבקת מרק עוף
- 12 כפות מיץ לימון
- ½ בקבוק שמן זית ( 350 מ''ל )
- 4 שיני שום פרוסות
- 1 פלפל חריף
- 1 חבילת פטרוזיליה קצוצה
- 4 כפות קטשופ
- 4 חבילות קטנות של פטריות שמפיניון
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כול החומרים מלבד הפטריות, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים כ – 10 דקות.
מוציאים את הפטריות מהרוטב, מצמצמים את הרוטב לחצי, מקררים ושופכים על הפטריות.
ניתן לשמור במקרר עד שבועיים !
הערות
המתכון באדיבות מסעדת אלגונקווין
קישורים:אלגונקווין