מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט פאטוש בנוסח ביסטרו בר ''על הנהר''

סלט פאטוש בנוסח ביסטרו בר ''על הנהר''

סלט פאטוש בנוסח ביסטרו בר ''על הנהר''

תיאור המתכון

עודד צפתי השף והבעלים של ביסטרו בר ''על הנהר'' אשר במתחם הירדנית בקיבוץ כנרת
משתף אותנו בסוד קסמו של סלט הפאתוש עם הטוייסט המיוחד שמאפיין את המקום...

מרכיבים

אופן ההכנה

בקערה שמים עגבניות חתוכות גס, הבזיליקום הבצל הירוק גם כן בחיתוך גס, מוסיפים את העגבניות המיובשות קצוצות דק. מתבלים בשמן זית ,לימון,מלח,קליפת לימון מגוררת ואת שיני השום האפויות.
במקביל במחבת מטגנים את חצי הפיתה בשמן זית וענף רוזמרין עד להזהבה, וחותכים את הפיתה לקוביות דקות אך גסות.
מערבבים את כל מצרכי הסלט מפזרים את חתיכות הפיתה המטוגנת, מלמעלה מניחים את מדליוני גבינת הסנט מור, ומפזרים מלמעלה מעט סומק.


הערות

*לאלו אשר לא מקפידים על כשרות ניתן להוסיף לסלט חתיכות של בייקון מטוגן.
בתאבון!!