מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני אורז> ''פולו שוויד בקאלי'' - אורז, פול, אפונה ושמיר

''פולו שוויד בקאלי'' - אורז, פול, אפונה ושמיר

''פולו שוויד בקאלי'' - אורז, פול, אפונה ושמיר

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ל''פולו שוויד בקאלי'' - אורז, פול, אפונה ושמיר ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מרתיחים מים, ומוסיפים כף גדולה של מלח וכף של שמן בתוך המים+ כפית כורכום.
\שוטפים כמה פעמים טוב את האורז עד שהמים נהפכים לשקופים מסננים ומוסיפים לתוך המים הרותחים,
צריך לבדוק שהמים מכסים טוב מעל האורז לפחות אצבע אחת.
מבשלים כ12-15 דקות 80% בישול של האורז
מסננים ושוטפים עם מים קרים שרוב העמילן מהאורז יצא .
קוצצים שמיר טרי קצוץ דק דק, מבשלים את הפול או האפונה בסיר נפרד, מסננים ומקלפים את הקליפות.
לוקחים מגש גדול לעירבוב ,שמים את האורז ומוסיפים את השמיר הקצוץ הפול המקולף והשמיר היבש.
מוסיפים כ1/2 כף מלח ו1/2 כף אבקת מרק עוף , קצת פלפל שחור.
עם הידיים מערבבים .
לוקחים סיר טפלון מקלפים תפוח אדמה לפרוסות , שמים שמן בתחתית הסיר ו1/2 כפית מלח. שמים את הפרוסות תפוח אדמה בתחתית הסיר ועליו מפזרים

המתכון באדיבות
מסעדת שחרזאד חנות המפעל: רחוב הקונגרס 52, ליד הקאמל קומדי קלאב, תל אביב הצג טלפון

תגובות

  1. אופן הכנת המתכון לא גמור עד הסוף שוש (26/01/2009 20:09:00)
  2. שוש.. סער (09/07/2009 12:36:00)
    אחרי ששמים את התפוחי אדמה והמלח מוסיפים את האורז ומבשלים על אש קטנה 7-10 דקות
    ובתיאבון.