Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> חורשת גורמה סבזי - תבשיל פרסי

חורשת גורמה סבזי - תבשיל פרסי

חורשת גורמה סבזי - תבשיל פרסי

תיאור המתכון

תבשיל פרסי עם עשבי תיבול, לימון פרסי ובשר

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
1. קוצצים את הירק הקצוץ דק בעזרת סכין או מגימיקס ומטגנים עד שהירק הופך צבע.
2. קוצצים בצל בקוביות ומטגנים, מוסיפים בשר שריר שחתכנו לקוביות(לא קטנות מידי) מבשלים בלי מים עד שהצבע הופך לחום.
3.מוסיפים את הירק המבושל ומערבבים קצת
4.מוסיפים 2 עד 2/1/2 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
5.מבשלים שעועית עד 90% בישול ומסננים לתוך הגולש
6. לוקחים את הלימון הפרסי מחוררים כ 10 יחידות ומוסיפים בתוך התבשיל, שוברים עם 3 לימונים ומוסיפים בתוך התבשיל
7.מוסיפים : מלח, פלפל לפי הטעם, 2 כפות מרק עוף, 1/2 כוס מיץ לימון
8. מבשלים על אש נמוכה כשעתיים עם מכסה סגור

המתכון באדיבות
מסעדת שחרזאד חנות המפעל: רחוב הקונגרס 52, ליד הקאמל קומדי קלאב, תל אביב הצג טלפון
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש