מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> קרמבו פקאן-שוקו-בננה

קרמבו פקאן-שוקו-בננה

קרמבו פקאן-שוקו-בננה

תיאור המתכון

באדיבות גלידות פלדמן


מרכיבים

אופן ההכנה

הכנה
1. מכינים את הקצף כמו במתכון הראשון, פרט לג'לטין.
2. במעבד מזון מרסקים את הבננות עם המים והג'לטין עד לקבלת עיסה חלקה ורכה. אם העיסה עדיין קשה מדי, אפשר להוסיף עוד כף מים.
3. מערבבים שליש מכמות הקצף עם עיסת הבננות ומקפלים בעדינות פנימה את שאר הקצף.
4. מזליפים את הקצף על גבי העוגיות. אם הקצף לא יציב מספיק ניתן לקרר אותו כעשר דקות במקרר.
5. ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול.
6. טובלים את הקרמבואים בשוקולד ומצפים בפקאן הקצוץ. טועמים ונזכרים בפעם האחרונה שאכלתם ארטיק שוקו-בננה