קרמבו פקאן-שוקו-בננה
- מתאים ל: 20 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות גלידות פלדמן
מרכיבים
- לציפוי:
- 300 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם חמאה
- 100 גרם פקאן סיני, קצוץ דק
- למילוי:
- 6 חלבונים
- ½ כוס סוכר
- 2 בננות בשלות
- 1 כף ג'לטין
- 2 כפות מים
אופן ההכנה
הכנה
1. מכינים את הקצף כמו במתכון הראשון, פרט לג'לטין.
2. במעבד מזון מרסקים את הבננות עם המים והג'לטין עד לקבלת עיסה חלקה ורכה. אם העיסה עדיין קשה מדי, אפשר להוסיף עוד כף מים.
3. מערבבים שליש מכמות הקצף עם עיסת הבננות ומקפלים בעדינות פנימה את שאר הקצף.
4. מזליפים את הקצף על גבי העוגיות. אם הקצף לא יציב מספיק ניתן לקרר אותו כעשר דקות במקרר.
5. ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול.
6. טובלים את הקרמבואים בשוקולד ומצפים בפקאן הקצוץ. טועמים ונזכרים בפעם האחרונה שאכלתם ארטיק שוקו-בננה
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר