קרמבו הפוך
- מתאים ל: 20 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
קרמבו ממולא בקציפת שוקולד-אגוזים קלילה, מצופה שוקולד לבן.
מרכיבים
- לציפוי:
- 300 גרם שוקולד לבן
- 100 גרם חמאה
- למלית:
- 5 חלבונים
- ½ כוס סוכר
- ½ מכל ממרח "נוטלה"
אופן ההכנה
הכנה
1. מכינים את הקצף כמו במתכון הקודם.
2. מערבבים את הממרח עם שליש מהקצף כדי "לרכך" אותו. אם הממרח קשה במיוחד אפשר להכניס אותו לחצי דקה למיקרוגל (רק בלי נייר הכסף שמכסה אותו!).
3. מקפלים בזהירות את שאר הקצף ומכניסים למקרר לדקה. מזליפים על העוגיות ומחזירים למקרר.
4. טובלים בציפוי ומקררים עד ההגשה. אוכלים ותוהים אם לגלות לשכנה שהמוס מבוסס בכלל על "נוטלה".
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר