מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קרמבו הפוך

קרמבו הפוך

תיאור המתכון

קרמבו ממולא בקציפת שוקולד-אגוזים קלילה, מצופה שוקולד לבן.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנה
1. מכינים את הקצף כמו במתכון הקודם.
2. מערבבים את הממרח עם שליש מהקצף כדי "לרכך" אותו. אם הממרח קשה במיוחד אפשר להכניס אותו לחצי דקה למיקרוגל (רק בלי נייר הכסף שמכסה אותו!).
3. מקפלים בזהירות את שאר הקצף ומכניסים למקרר לדקה. מזליפים על העוגיות ומחזירים למקרר.
4. טובלים בציפוי ומקררים עד ההגשה. אוכלים ותוהים אם לגלות לשכנה שהמוס מבוסס בכלל על "נוטלה".