מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עוף ממולא בקוסקוס מלא, שקדים, בצל מטוגן וחמוציות

עוף ממולא בקוסקוס מלא, שקדים, בצל מטוגן וחמוציות

עוף ממולא בקוסקוס מלא, שקדים, בצל מטוגן וחמוציות

תיאור המתכון

המתכון באדיבות אמיר כלפון, שף יערות הכרמל אחוזת בריאות וספא

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הקוסקוס:
מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן, שמים בקערה ומצננים.
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים לקוסקוס.
מוסיפים את השקדים, את החמוציות ואת הדבש, ומתבלים במעט מלח ופלפל.

אופן הכנת העוף:
מערבבים את שמן הזית והתבלינים (גרגירי חרדל, מלח גס, מלח ופלפל לבן ורוזמרין), ומורחים את העוף בתערובת מכל צדדיו.
ממלאים את העוף בקוסקוס, וקושרים בעזרת חוט את הרגליים.
מניחים את העוף בתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה של 200 מעלות לכ-50 עד 60 דקות.