מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> ''לוזינה'' תפוזים/חבושים ודבש (לכמות גדולה)

''לוזינה'' תפוזים/חבושים ודבש (לכמות גדולה)

''לוזינה'' תפוזים/חבושים ודבש (לכמות גדולה)

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ל''לוזינה'' תפוזים/חבושים ודבש (לכמות גדולה) ברמת מיומנות למקצוענים - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

ההכנה:
חותכים את התפוזים עם הקליפה לקוביות ומנקים מגרעינים.
טוחנים את התפוזים במעבד מזון או במטחנת בשר ושמים בסיר.
מוסיפים את יתר המצרכים למעט הדבש ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
בוחשים את התערובת במשך כל זמן הבישול כדי שלא יחרך.
לקראת סוף הבישול מוסיפים את הדבש ומערבבים היטב.
מצננים ושופכים את העיסה על המשטח האטום (לאחר שימון המשטח) במכשיר האיזידריי.
משך זמן הייבוש כ- 12 – 14 שעות בטמפ' של 55 מעלות.
בגמר הייבוש לפזר את שבבי הקוקוס
הערה: כיוון שהכמות גדולה אפשר לייבש בו זמנית מספר מגשים