Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פילה בקר בציפוי חזה אווז ברוטב חריף של עגבניות שרי וזיתים שחורים
גליאנו פירנצה בגליל

פילה בקר בציפוי חזה אווז ברוטב חריף של עגבניות שרי וזיתים שחורים

פילה בקר בציפוי חזה אווז ברוטב חריף של עגבניות שרי וזיתים שחורים

תיאור המתכון

שף הארי סינג

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים את שמן הזית במחבת מוסיפים שום, עגבניות שרי, זיתים שחורים, יין לבן ופתיתי צ'ילי. מקפיצים שלוש דקות, מסירים מהאש ושומרים בצד.
מתבלים את פילה הבקר במלח ופלפל שחור גרוס. מחממים מחבת או גריל ומניחים את הפילה כארבע דקות מכל צד עד לקבלת המידה הרצויה.
מחזירים את מחבת הרוטב אל האש מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומקפיצים כדקה.
במחבת אחרת מטגנים את פרוסות חזה האווז כחצי דקה מכל צד.
עוטפים את פילה הבקר בחזה האווז, מסדרים בצלחת הגשה ושופכים מעל את הרוטב. מגישים מיד

המתכון באדיבות
מסעדת טאבולה הנשיא 75, הרצליה פיתוח הצג טלפון קופונים לטאבולה
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהאירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדרין