Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פילה בקר ברוטב קיאנטי ופטריות
גליאנו פירנצה בגליל

פילה בקר ברוטב קיאנטי ופטריות

פילה בקר ברוטב קיאנטי ופטריות

תיאור המתכון

לא צריך להיות מבין גדול בבישול בכדי להנות מנתח בשר נהדר, רך ועסיסי כמו הפילה, כל כך טעים, כל כך פשוט ומהיר להכנה.

מרכיבים

אופן ההכנה

להכנת הבשר: צולים בגריל לדרגת העשייה המבוקשת.
הכנת הרוטב: משחימים בחמאה את הפטריות ומוסיפים מלח פלפל וסוכר. כאשר הן מוזהבות מוסיפים את היין ומבשלים עד לאידוי האלכוהול. מוסיפים את ציר הבקר ומצמצמים עד לקבלת רוטב מתקתק וסמיך. מתקנים תיבול, ולקראת סוף הבישול מוסיפים כמה מקלות קינמון לקבלת ארומה עשירה.
להכנת פילו: במחבת חמה מקפיצים לפי הסדר קוביות בצל, גזר, זוקיני ורצועות עלי מנגולד. מוסיפים מלח, פלפל וטימין. מברישים בחמאה את עלה הפילו, מניחים במרכזו את המילוי ומהדקים את הקצוות קלפי מעלה. קושרים בחוטי קרישה ומברישים שנית בחמאה. מכניסים לתנור בחום של 220 מעלות עד להזהבה.
אופן ההגשה: מניחים על צלחת את 2 מדליוני הפילה, בוזקים את הרוטב מעל ובצד מניחים את מעטפת הפילו

המתכון באדיבות
מסעדת טאבולה הנשיא 75, הרצליה פיתוח הצג טלפון קופונים לטאבולה
אירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדהלאירועים מרגשים בתל אביב, עד 120 איש. כשר. מסעדת ראצ'ה